Aplicații de pe dispozitivele Huawei care îți fac viața mai ușoară

By Alexandru Corbaru

Știm cu toții cât de utile pot fi aplicațiile. Acestea pot face orice, de la a ne ajuta să ne urmărim obiectivele de fitness până la a ne distra ore în șir. Dar știați că există o mulțime de aplicații care vă pot face viața de zi cu zi mai ușoară? Dacă ești utilizator de telefon Huawei, ai noroc! Iată câteva aplicații de pe dispozitivele Huawei care îți fac viața mai ușoară.

O listă de aplicații care îți fac viața mai ușoară

Google Keep

Această aplicație este o mană cerească pentru toți cei cărora le place să țină lucrurile organizate. Google Keep îți permite să creezi notițe virtuale și să îți setezi memento-uri pentru a nu uita niciodată nimic! De asemenea, vă puteți accesa notițele de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet, ceea ce este minunat dacă vă place să vă păstrați viața profesională și cea personală separate.

AccuWeather

AccuWeather este o aplicație indispensabilă pentru toți cei cărora le place să fie pregătiți pentru orice le pregătește Mama Natură. Această aplicație vă oferă prognoze meteo actualizate la minut, astfel încât să știți întotdeauna dacă ar trebui să luați o umbrelă înainte de a ieși pe ușă. Pe lângă faptul că vă oferă informații despre vremea din ziua respectivă, AccuWeather vă oferă și informații detaliate despre condițiile viitoare. Astfel, vă puteți planifica săptămâna în funcție de precipitațiile așteptate sau vă puteți pregăti pentru un val de căldură.

Sodexo

Oferă o modalitate convenabilă de a comanda mesele Sodexo și de a le plăti cu ajutorul telefonului dumneavoastră. Aplicația vă permite, de asemenea, să vizualizați meniul Sodexo și să vă alegeți mesele în avans. În plus, MySodexo oferă oferte și reduceri exclusive la produsele Sodexo. Cel mai bun dintre toate sodexo huawei este disponibilă gratuit pe AppGallery.


CamScanner

Dacă ați avut vreodată nevoie să scanați un document, dar nu ați avut acces la un scaner, CamScanner este aplicația potrivită pentru dvs. Trebuie doar să deschideți aplicația, să țineți camera telefonului în fața documentului, iar CamScanner îl va decupla automat astfel încât să aibă o dimensiune perfectă. Apoi puteți salva documentul ca fișier PDF sau JPEG. CamScanner este util atunci când trebuie să trimiteți un document fizic cuiva în format electronic și este foarte ușor de utilizat.

Mint

Mint este o aplicație excelentă pentru oricine dorește să își facă ordine în finanțe. Aplicația se conectează la contul tău bancar și îți urmărește obiceiurile de cheltuieli, astfel încât să poți vedea unde se duc banii tăi în fiecare lună. Mint oferă, de asemenea, sfaturi despre cum să economisiți bani, ceea ce este util dacă încercați să vă atingeți obiectivele financiare.

Google Maps

Fie că sunteți în căutarea unor indicații către următoarea destinație sau încercați să găsiți un anumit restaurant sau un punct de reper, Google Maps este o aplicație indispensabilă pentru utilizatorii Huawei. Aplicația oferă navigație pas cu pas, actualizări în timp real ale traficului și chiar imagini street-view pentru a vă ajuta să ajungeți acolo unde vă îndreptați.

Gmail

Gmail este o aplicație must-have pentru oricine se bazează pe e-mail pentru comunicare. Aplicația oferă o varietate de funcții care facilitează organizarea și productivitatea, cum ar fi posibilitatea de a căuta în arhivele de e-mail, de a crea etichete și filtre și de a utiliza mai multe conturi. Gmail facilitează, de asemenea, conectarea cu alte persoane, permițându-vă să discutați pe chat și să efectuați apeluri video direct din aplicație. Și, cu peste 1,5 miliarde de utilizatori din întreaga lume, sunt șanse mari ca majoritatea persoanelor pe care trebuie să le contactați să folosească deja Gmail.

Concluzie

Există tone de aplicații care ne pot face viața mai ușoară, iar utilizatorii de telefoane Huawei sunt norocoși pentru că există câteva aplicații excelente disponibile pe dispozitivele Huawei! De la organizarea vieții noastre cu Google Keep la scanarea documentelor cu CamScanner, aceste aplicații oferă servicii valoroase pe care le putem folosi în fiecare zi. Așadar, data viitoare când căutați o aplicație utilă, nu uitați să verificați mai întâi AppGallery Huawei!