Câteva platforme de cumpărături online pe care doriți să le cunoașteți

By Alexandru Corbaru

Căutarea cadoului perfect sau a celei mai bune oferte pentru articolele de zi cu zi poate fi o provocare, mai ales dacă nu aveți timp să vizitați magazinele de tip brick-and-mortar. Din fericire, platformele de cumpărături online oferă comoditate și, uneori, chiar prețuri mai bune. Iată șase platforme populare de cumpărături online disponibile în Europa.

7 platforme de cumpărături online

Fashion Days

Fashion Days este locul perfect pentru a face cumpărături pentru moda europeană. Nu numai că oferă o mare varietate de articole de la branduri de top, dar oferă, de asemenea, transport gratuit și retururi gratuite pentru majoritatea comenzilor. În plus, Fashion Days oferă un program de loialitate prin care puteți câștiga puncte la fiecare achiziție, care pot fi folosite pentru reduceri la viitoarele achiziții. Asadar, daca folosesti un smartphone Huawei de ce sa nu optezi pentru huawei fashiondays aplicație acum? Nu vei fi dezamăgit.

Cdiscount

Cdiscount este o platformă franceză de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse, de la electronice și modă până la articole pentru casă și multe altele. Unul dintre lucrurile grozave la Cdiscount este că oferă în mod regulat reduceri la produsele lor, așa că merită să verificați des pentru a vedea ce este la reducere. Ei oferă, de asemenea, transport gratuit pentru comenzi mai mari de 20 €, ceea ce este întotdeauna util atunci când încercați să economisiți bani pe achiziții online.

Aliexpress

Aliexpress este o platformă chineză de vânzare cu amănuntul online care pune în legătură cumpărătorii cu vânzătorii din întreaga lume, inclusiv din Europa. Aliexpress oferă o gamă largă de produse la prețuri foarte rezonabile. Cu toate acestea, timpii de livrare pot fi lungi, așa că, dacă aveți nevoie de ceva rapid, Aliexpress s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune. Aliexpress este disponibil în majoritatea țărilor europene.

Zalando

Zalando este un retailer german de modă online care oferă haine, pantofi și accesorii pentru bărbați, femei și copii de la peste 2.000 de mărci. Zalando are, de asemenea, un program de loialitate care oferă membrilor reduceri și acces anticipat la vânzări. Zalando livrează în majoritatea țărilor europene, dar nu livrează în Gibraltar, Insulele Feroe, Svalbard, Jan Mayen, Muntele Athos sau în Statul Vatican City.

ASOS

ASOS este o companie cu sediul în Regatul Unit care vinde îmbrăcăminte, accesorii și produse de înfrumusețare pentru bărbați și femei. Au peste 850 de mărci și 29.000 de produse listate pe site-ul lor. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 30 de euro și durează 4-5 zile. ASOS oferă, de asemenea, livrare în ziua următoare pentru o taxă suplimentară. Retururile sunt gratuite și ușoare. Pur și simplu completați un formular de returnare pe site și trimiteți articolele înapoi în termen de 28 de zile.

Net-A-Porter

Net-A-Porter este un retailer de modă de lux care livrează în întreaga lume din Regatul Unit. Oferă peste 800 de mărci de designer și oferă transport standard gratuit pentru toate comenzile. Timpii de livrare variază în funcție de locația dumneavoastră, dar variază între 3-5 zile pentru țările europene. Retururile sunt, de asemenea, gratuite, dar trebuie să solicitați un număr de autorizație de returnare înainte de a trimite ceva înapoi.

Boohoo

Boohoo este o companie cu sediul în Marea Britanie care vinde haine la prețuri accesibile și la modă pentru bărbați și femei. Ei au peste 35.000 de produse listate pe site-ul lor, cu articole noi adăugate zilnic. Livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 30 de euro și durează 3-5 zile pentru a ajunge la destinație. Boohoo oferă, de asemenea, livrare în ziua următoare pentru 3,99 €. Retururile sunt gratuite dacă folosiți eticheta de retur furnizată; în caz contrar, va trebui să plătiți dumneavoastră transportul de returnare.

Concluzie

Există multe platforme excelente de cumpărături online disponibile pentru cumpărătorii europeni. Fie că sunteți în căutarea unor prețuri mici, a unei selecții mari de produse sau a confortului, există o platformă de cumpărături online potrivită pentru dumneavoastră. Așa că de ce să nu profitați de ofertele excelente pe care aceste platforme le au de oferit? Cu siguranță veți găsi ceea ce căutați la un preț pe care vi-l puteți permite.