Ce este Unreal Engine?

By Alexandru Corbaru

Ce este Unreal Engine?

Unreal Engine este un motor de dezvoltare a jocurilor. Acesta a fost dezvoltat de Epic Games în anul 1988. Inițial, a fost dezvoltat ca un joc de trăgători în prima persoană. În prezent, este folosit pentru a crea jocuri de luptă, RPG-uri, Stealth și alte MMORPG-uri. Jocul a folosit codarea limbajului C ++. Acest joc este popular printre dezvoltatorii de jocuri și este folosit de ei ca instrument pentru dezvoltarea jocului. Deși majoritatea dezvoltatorilor folosesc Unity pentru crearea jocurilor, acesta oferă tehnici de bază de dezvoltare care îi ajută foarte mult pe începători și îngrijorători.

Înţelegere

Un motor de joc este necesar în mod necesar pentru dezvoltarea jocurilor cool și a interfeței sale. Nevoia unui motor de joc apare atunci când proiectăm cel mai de bază concept și scripturi ale jocului. Motorul jocului nu numai că oferă instrumente și caracteristici, dar ajută și la dezvoltarea de programe care ajută utilizatorul să modifice și să creeze un joc de acest fel. Dezvoltatorul se simte liber și proiectează jocul după dorința lor.

În prezent, Unreal Engine a atras o mulțime de dezvoltatori și artiști de joc către el. Cu o gamă largă de instrumente disponibile în găleata sa, Unreal Engine acordă utilizatorilor licență pentru a-și face propriile jocuri. Este cel mai popular pentru personalizarea sa mare și ușoară și are mai multe abilități de platformă și instrumente pentru a crea cu ușurință Jocuri HD AAA. Majoritatea începătorilor și primilor cronometri ajung la Unreal Engine pentru început de carieră și prezentări de portofoliu.

Cum face Unreal Engine să funcționeze atât de ușor?

Este un motor de joc uimitor și unic care ajută utilizatorul să creeze jocuri. Unreal Engine cuprinde diferite mecanisme care oferă o platformă utilizatorilor și îi ajută să ruleze jocul. Are un set uriaș sistematic de instrumente și editori care ajută utilizatorii să-și gestioneze proprietățile și să le modifice pentru a crea opera de artă pentru jocurile lor. Motorul ireal cuprinde piese care includ motor grafic, modul online, motor fizică, motor de sunet, intrare și Gameplay Framework.

Are mai mulți editori care ajută la dezvoltarea jocului. La pornire, Unreal Engine are Unreal Editor în mod implicit. Acest editor este utilizat ca principal editor care ajută utilizatorul să vizualizeze și să lucreze cu alte sub-platforme și editori.

Companii de top

Unele dintre companiile de top care folosesc Unreal Engine sunt -

Nintendo

Corporation Valve

Jocuri Rockstar

Arte Electronice

Sony Computer Entertainment

Viscol activision

Ce poți face cu Unreal Engine?

Redare fotoreală în timp real

Cadru robust multiplayer

VFX & Simulare de particule

Efecte post-proces de calitate a filmului

AI avansat

Unreal Audio Motor

Extensibilitate nelimitată

Lucrul cu Unreal Engine

Meniul Start este ușor și simplu de a lucra. Include un meniu mare care ajută utilizatorul să selecteze versiunea preferată de Unreal Engine. De asemenea, demonstrează proiectele realizate de utilizator până în prezent. Meniul de pornire oferă, de asemenea, utilizatorilor o bibliotecă cu jocul creat de alți dezvoltatori și artiști. Utilizatorul poate descărca și face referire la aceste jocuri.

Browserul de proiect apare după ce utilizatorul selectează versiunea motorului. Acest browser constă din niveluri de joc pre-modificate și îl ajută pe utilizator să creeze unul. Acest browser de proiect permite utilizatorului să creeze un nou proiect, iar fila este special concepută pentru simplitatea utilizatorului. Fila este formată din opțiuni care permit utilizatorului să selecteze un dispozitiv țintă pentru dezvoltarea jocului.

O bara de instrumente este o secțiune personalizată care constă din instrumente și editori ai software-ului. Unele dintre opțiunile majore includ Quickplay și funcțiile de lansare a jocului, Blueprint și Matinee Editor. Instrumentele sunt ușor accesibile și funcționale.

Viewport este principalul domeniu de artă în care utilizatorul poate vedea crearea jocului. Camera se reglează în funcție de nivelul pre-personalizat al jocului. Când utilizatorul face clic pe butonul PLAY, viewport-ul se activează, iar utilizatorul poate comunica cu viewport-ul și pentru a vedea diferitele niveluri ale jocului.

avantaje

Unele dintre avantajele majore ale utilizării Unreal Engine sunt-

Calitatea grafică a motorului Unreal este uimitoare și funcțională.

Utilizabilitatea programului este foarte solicitată.

Interfața de utilizator a Unreal Engine continuă să se actualizeze cu cele mai noi și noi instrumente și opțiuni

Are coduri simple și folosește noduri numite Blueprints. Aceste noduri îi ajută pe utilizatori să creeze jocuri video și alte jocuri high-end fără să scrie scripturi și coduri.

Acesta folosește limbajul de programare C ++, care face ca programul să fie programul de prima alegere a dezvoltatorului.

Aptitudini necesare

Este necesar ca utilizatorii să cunoască elementele de bază ale dezvoltării jocului și proiectarea jocului. Cunoștințele de bază despre scripturi și limbajul de programare C ++ se vor adăuga utilizatorilor.

De ce ar trebui să folosim motorul ireal?

Există câteva avantaje și utilizări ale UNREAL ENGINE care sunt unice și nu le putem găsi în niciun alt motor de dezvoltare a jocului. Dezvoltarea jocului este un proces lung care implică diferite etape de dezvoltare. Unreal Engine oferă o platformă care poate crea jocuri pentru orice mediu.

domeniu

Are o multime de aplicare în industria jocurilor, deoarece poate desfășura mai multe activități și are o mulțime de caracteristici și avantaje. Deși Unreal Engine este nou în industrie, cu siguranță va reuși să câștige mult interes și cerere în viitorul viitor. De asemenea, continuă să-și modernizeze interfața cu cele mai noi instrumente din când în când.

Cine este publicul potrivit pentru învățarea tehnologiilor motorilor ireale?

Ei bine, Unreal Engine este un program pentru începători care ajută utilizatorul să facă primul pas în domeniul dezvoltării jocului. Unreal Engine dispune de instrumente și funcții de bază care oferă un impuls stimulatoarelor. Dezvoltatorii de jocuri profesionale pot utiliza software-ul pentru propriul scop.

Cum te va ajuta această tehnologie în creșterea carierei?

Prin faptul că utilizatorii cunosc instrumentele de bază ale dezvoltării jocurilor, această tehnologie îi va ajuta să creeze jocuri video de înaltă calitate și diverse jocuri masive. Această tehnologie nu numai că îi va ajuta pe cursanți să învețe crearea de jocuri, ci îi va ajuta să își dezvolte abilitățile de dezvoltator.

Concluzie

Acesta este în prezent un motor de joc tânăr. Este suficient de mult timp pentru a câștiga atenția și interesele dezvoltatorilor. Cu siguranță reușește să creeze jocuri video de înaltă calitate, care reușesc să îndeplinească cerințele dezvoltatorului, iar scopul lor este ușor de atins.

Articol recomandat

Acesta a fost un ghid pentru Ce este motorul ireal. Aici am discutat despre conceptele, funcționarea, avantajele și companiile de top ale Unreal Engine. Puteți parcurge și alte articole sugerate pentru a afla mai multe -